A L’OPINIÓ PÚBLICA, ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ DEMOCRÀTICS

Des de l’Espai de Trobada per la Llibertat a on, a més a més de persones a títol individual, participem diverses organitzacions polítiques, socials i sindicals de la ciutat d’Alacant vinculades per la nostra ferma defensa de la llibertat d’expressió i la totalitat del drets polítics, socials, laborals i civils conquerits al llarg de molts anys de lluita obrera i popular, volem  fer públic el nostre rebuig a l’actuació de la Subdelegació del Govern durant el passats dies 26 i 27 de Març prohibint el nostre dret de manifestació.

Al·legant motius burocràtics i la prevalença del dret a la manifestació dels membres de l’Església Catòlica, el representants del govern espanyol a les nostres comarques, no tant sols ens van prohibir concentrar-nos, sinó que tampoc  van acceptar la nostra proposta de canviar el lloc de la concentració “Contra la Repressió” a la porta de l’Estació de Renfe.

Una mostra clara del seu autoritarisme i de la seua voluntat de silenciar tota veu crítica amb la repressió de l’Estat i solidària amb tots i totes les persones que estan patint-la tant a  Catalunya, com al nostre País Valencià o a la resta de l’estat espanyol.  Una aplicació concreta de la Llei de Seguretat Ciutadana i pas més cap al feixisme que dia a dia i envoltat de xovinisme “rojo y gualda” ens vol passius davant la seua violència sistèmica.

Malgrat això i amb la cobertura de tots els recursos interposats pels nostres representats  a la Subdelegació i al TSJ, vora de quatre-centes persones decidirem defensar el nostre dret a la Llibertat d’Expressió exercint-lo i ens concentrarem pacíficament durant un hora al lloc a on havíem decidit fer-ho perquè tenim molt clar que, com ens deia durant el franquisme el militant i poeta Gabriel Celaya, ja ha arribat el moment de dir prou i eixir  “ ¡A la calle! Que ya es hora de pasearnos a cuerpo y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo”

Nosaltres ja em diu PROU i treballem per organitzar la resposta popular a l’avanç del feixisme. Sabem tot el que significa i pel nostre present, pel futur i per la memòria de tots i totes les seues víctimes, no deixaren  mai de lluitar per la nostra llibertat i els nostres drets, malgrat totes les seues amenaces econòmiques i penals.

LA NOSTRA LLIBERTAT NO TE PREU

Alacant, a 28 de Març de 2018

uyl_logo40a.png